Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Verken de Schoonheid van Cumbre del Sol: Een Zeeparadijs

28 nov 2023

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met zon en zee in Cumbre del Sol, waar het geen droom is, maar je dagelijks leven.

Iedereen heeft een mening over deze urbanisatie, maar wij zijn hier om je een andere kant te laten zien en te laten zien hoeveel deze gemeenschap te bieden heeft aan degenen die op zoek zijn naar een nieuw thuis in de zon.

Cumbre del Sol is een residentieel resort gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, Spanje. Gelegen in de gemeente Benitachell, ongeveer 10 kilometer van Moraira en 20 kilometer van Denia. De urbanisatie bevindt zich in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving en biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de majestueuze kliffen van Puig Llorença.

Het zachte en zonnige klimaat gedurende het hele jaar, met een gemiddelde van 20 °C, biedt bewoners ideale omstandigheden om tal van buitenactiviteiten te genieten, die binnen handbereik zijn.


Betoverende Inhammen

Rondom Cumbre del Sol vind je veel afgelegen inhammen, grotten en prachtige turquoise stranden die wachten om ontdekt te worden. Zelfs tijdens het hoogseizoen bieden deze verborgen inhammen in Cumbre del Sol een perfecte ontsnapping aan de drukte. En om je te helpen ze te vinden, hier zijn een paar van onze favoriete plekken, vertel het alleen niet aan iedereen!

  • Cala Llebeig
  • Cala del Moraig
  • Cala del Cap Blanc
  • Cala de la Granadella
  • Cala del Racó
  • Cala los Tiestos

Rustige en Ontspannen Levensstijl of Boordevol Actie

Cumbre del Sol is de perfecte plek voor degenen die een rustige en ontspannen levensstijl zoeken, maar er is ook veel te bieden voor degenen die meer actie en buitenactiviteiten zoeken. De urbanisatie biedt een sterk gemeenschapsgevoel en een veilige omgeving, ideaal voor gezinnen en stellen van alle leeftijden.

Bewoners kunnen zich bezighouden met een scala aan buitenactiviteiten, waaronder zwemmen, snorkelen, wandelen, fietsen, padelbanen, paardrijden of gewoon ontspannen op het strand. Er zijn ook glampingfaciliteiten met watersporten en een skatepark. Daarnaast biedt de nabijheid van de populaire Costa Blanca-steden Moraira, Denia, Xàbia en Calpe de mogelijkheid om verder te verkennen.

Alles wat je nodig hebt

De urbanisatie van Cumbre del Sol biedt een scala aan essentiële diensten, zodat bewoners gemakkelijk toegang hebben tot voorzieningen. Je vindt voorzieningen zoals supermarkten, apotheken, geldautomaten, gezondheids- en welzijnsfaciliteiten, een selectie van cafés en hoogwaardige restaurants, evenals toegang tot lokale markten.

Bovendien draagt de aanwezigheid van de gerenommeerde internationale school, Lady Elizabeth, bij aan de aantrekkingskracht van de gemeenschap. Er zijn ook plannen voor verdere ontwikkeling, waaronder een hotel, wat duidt op de toewijding om alle benodigdheden te bieden die je nodig hebt voor het dagelijks leven.

Adembenemend Uitzicht

Cumbre del Sol biedt adembenemende landschappen, met majestueuze kliffen die in de turquoise wateren van de zee duiken. De uitzichten zijn op een ander niveau. Stel je voor dat je op je eigen terras zit, met een glas wijn in de hand, en getuige bent van een avondspektakel van prachtige zonsondergangen, of begin je dag door wakker te worden met adembenemende zonsopgangen en te genieten van het panoramische uitzicht. Het is een behoorlijk goede manier om te leven, toch?


Omarm het Opnieuw Verbinden met de Natuur

Cumbre del Sol nodigt je uit om je volledig onder te dompelen in de natuur en in harmonie te leven met het milieu. Hier krijg je de kans om je volledig los te maken van de drukte van de stad en de rust en kalmte van een andere manier van leven te omarmen. Ontdek paden die slingeren door dennenbossen, olijfboomgaarden en ongerepte stranden. Observer de inheemse flora en fauna, van majestueuze zeearenden tot kleine orchideeën. Over het algemeen biedt Cumbre del Sol de mogelijkheid om een meer vervullende en gebalanceerde levensstijl te creëren.


Select Villas' Exclusieve Eigendommen te Koop in Cumbre del Sol Die Je Niet Mag Missen

Dit charmante dakappartement met twee slaapkamers, gelegen in Pueblo Montecala, biedt adembenemende panoramische uitzichten op zee en vallei. Met toegang tot een prachtig zwembadcomplex en nabijgelegen voorzieningen, biedt het een eenvoudige en onderhoudsarme levensstijl.

Deze nauwgezet onderhouden villa met drie slaapkamers biedt uitzonderlijk uitzicht op zee en vallei vanaf het ruime terras en privé zwembad. Centraal gelegen, dicht bij Jávea en Moraira, is het ideaal voor het hele jaar door wonen of als winstgevende investering voor vakantieverhuur.

 

Beste Uitzichten, Beste Eigendommen: Neem Contact op met Select Villas en Verken Cumbre del Sol

Met een gevarieerd aanbod van villa's en appartementen, gunstig gelegen nabij het stadscentrum, biedt deze gemeenschap uitzonderlijke waarde voor je investering. Ga op reis om je droomhuis in Cumbre del Sol te ontdekken met Select Villas.

Of je nu het perfecte gezinshuis zoekt, een vakantieparadijs om op slot te doen of een investeringsmogelijkheid, ons team van toegewijde vastgoedexperts staat klaar om je door elke stap van dit spannende avontuur te leiden.

Mis niet de kans om de ongeëvenaarde charme van Cumbre del Sol te ervaren. Neem vandaag nog contact op met Select Villas en laat ons je visie op kustleven werkelijkheid maken.

Contactinformatie:

  • Telefoon: +34 966 490 861
  • Mobiel: +34 616 002 993
  • Email: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, Spanje

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS