PreviousNext
Appartement in Central Location
REFNR: 02512M


View More Photos

Deze eerste verdieping appartement is centraal gelegen in Moraira en heeft drie slaapkamers.

INRICHTING: Lounge / eetkamer, keuken, slaapkamer met inbouwkasten en een eigen badkamer, een slaapkamer met inbouwkasten, een slaapkamer met ingebouwde kasten, badkamer met douche, hal, innerlijke hal, BUITEN: Drie balkon terrassen.

DÉTAILS

Dit appartement is ideaal gelegen om te genieten van alle lokale voorzieningen en de stranden van Moraira. Het appartement is toegankelijk ofwel via een gemeenschappelijke trap of lift naar de eerste verdieping. De beveiligde deur opent in de hal met de lounge / eetkamer aan de rechterkant. Vanaf hier openslaande deuren openen naar het eerste balkon terras met uitzicht op de straat heeft en met extra Franse deuren in de lounge deze kamer wordt overspoeld met natuurlijk licht. De volledig ingerichte keuken is modern en heeft een volledig assortiment van ingebouwde muur en onderkasten met een geïntegreerde elektrische oven, elektrische kookplaat en een magnetron. Er is ook ruimte voor een wasmachine, vaatwasser en een grote koelkast / vriezer. Aan de linkerkant van de innerlijke hal leidt naar de rest van de accommodatie. Aan de rechterkant is een badkamer met douche en een wc, hoek douche en een ingerichte unit met een bassin. Voortzetting van langs de hal is de ruime master bedroom, die Franse deuren en persianas met uitzicht over een plein te bieden heeft. Er zijn ruime inbouwkasten en een eigen badkamer met bubbelbad en handdouche, bidet, wc, en een ingerichte unit met een wastafel en een spiegel boven met ingebouwde verlichting. De hal draait naar links met de single slaapkamer op de links die toegang geeft tot een verdere balkon terras heeft. Aan het einde van de gang is de derde slaapkamer die kasten en openslaande deuren naar een ruim balkon terras heeft gemonteerd. Er is ook toegang tot het terras vanuit de gang. Dit appartement zou een ideale permanente woning of investeringsmogelijkheid te maken. Jaarlijkse kosten: IBI (tarieven) 255,60, Community Vergoedingen TBC en basura (afval) 165.00.

La spécification comporte:  Geleide airconditioning, aluminium dubbel glas, Persianas, Intercom deur binnenkomst, Riolering.
   
Prijs: 198,000 €
   
Location: Moraira
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Garderobes: 0
Bouwjaar: 2003
Bebouwde oppervlakte (m2): 92
Grondstuk (m2): 92
Zwembad: No
Parkeerplaats: No
Oriëntatie: South
Uitzichten: Town Centre
Strand: 3 mins. Walk
Plaatselijke voorzieningen: 1 min. Walk
   
De beschrijving van het onroerend goed is uitsluitend ter informatie en maakt geen deel uit van een contractuele overeenkomst.
Send to FriendShare on FacebookPrint this pageCall me BackNewsletterBrochureEnquiry
  Naam:   Aanvraag:  
  Email:    
  Telefoon:    
  Mobiel:    
 
 

Featured


 ZOEKEN
 CONTACT
 TALEN
copyright
FacebookTwitter YoutubeInstagramLinkedInPinterestFlickrGoogle+