PreviousNext
Top verdieping appartement in Moraira
REFNR: 02575M


View More Photos

Dit vierde verdieping appartement is ideaal gelegen in het centrum van Moraira en heeft een groot balkon terras met open uitzicht en twee slaapkamers.

ACCOMMODATIE: Salon / eetkamer, keuken, twee dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten, warm en koud airconditioning, familie badkamer, gastenkamer, hal, binnen hal, buiten: groot balkon terras.

DÉTAILS

Dit appartement is perfect gelegen in het centrum van Moraira, met directe toegang tot alle lokale voorzieningen en stranden van Moraira. Het appartement is bereikbaar via een gemeenschappelijke trap of via een van de twee liften naar de vierde verdieping. De voordeur komt uit in de grote hal met de grote, lichte woon / eetkamer aan de linkerkant. Een volledig gemoderniseerde kombuis keuken grenst aan de entree en bestaat uit modern plafondlamp, roestvrij stalen wastafel, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap. Een volledige glazen deur uit de keuken leidt naar een kleine bijkeuken met wasmachine. De ingang en de keuken zijn beide gelegd met vloertegels. Links van de entreehal is de gemoderniseerde gastenverdieping met moderne drijvende wastafel, wc. Spiegel met bovenlicht. Dubbele beglazing leidt van de binnenhal naar de grote open woonkamer eetkamer met witte keramische betegelde vloeren en airconditioning unit. Schuifdeuren zorgen voor toegang tot het grote zonneterras dat gedeeltelijk is bedekt en de rest open, ideaal voor zonaanbidders. Vanuit de lounge eetkamer leidt een binnenhal naar twee dubbele slaapkamers, zowel met warme en koude airco en ingebouwde kasten. Beide slaapkamers hebben veel natuurlijk zonlicht van ramen met uitzicht op het zonneterras. Tegenover de twee dubbele slaapkamers is de volledig gemoderniseerde familie badkamer bestaande uit wc, een moderne eenheid met wastafel en een spiegel boven en een inloopdouche. Dit appartement zou een ideale permanente en / of vakantiewoning of investeringskans voor vakantieverhuur maken. JAARLIJKSE KOSTEN: IBI (Tarieven) 220, Gemeenschapsrechten 420 en Basura (Afval) 165.

La spécification comporte:  Warm- en koude airconditioning, dubbele beglazing, intercom-ingang, stroomafvoer.
   
Prijs: 249,000 €
   
Location: Moraira
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Garderobes: 1
Bouwjaar: TBA
Bebouwde oppervlakte (m2): 69
Grondstuk (m2): 0
Zwembad: No
Parkeerplaats: Garage
Oriëntatie: North/West
Uitzichten: Open
Strand: 3 mins. Walk
Plaatselijke voorzieningen: Immediate
   
De beschrijving van het onroerend goed is uitsluitend ter informatie en maakt geen deel uit van een contractuele overeenkomst.
Send to FriendShare on FacebookPrint this pageCall me BackNewsletterBrochureEnquiry
  Naam:   Aanvraag:  
  Email:    
  Telefoon:    
  Mobiel:    
 
 

Featured


 ZOEKEN
 CONTACT
 TALEN
copyright
FacebookTwitter YoutubeInstagramLinkedInPinterestFlickrGoogle+